Reviews

Beoordelingen

Deel uw ervaringen met Roman Sudesh! Vul uw naam en e-mailadres in en geef uw beoordeling d.m.v. een korte tekst en een sterrenbeoordeling. Uw mailadres wordt niet gepubliceerd!

Lees onder ervaringen van anderen die u zijn voorgegaan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 17 reviews
by Dewie on Magictainment
Sweet 70

Roman, we hebben zeer genoten van je magische acts. Niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen! Het is al een week geleden en nog steeds leuke reacties vooral over het zwevende tafel act. Het was een Super Show en zeker tot de volgende keer!

by Toos Ramakers on Magictainment
Verjaardags feest

Roman heeft niet alleen de kinderen zo goed en leuk verrast en vermaakt, maar ook de volwassenen op ons feest toen wij, mijn man en ik, 70 jaar werden. De kinderen hebben het nog over de zwevende tafel, wat hebben ze genoten, het plezier spatte ervan af!!! Voor herhaling vatbaar.

by Arno van der Wijden on Magictainment
Familiefeest

Roman is een professionele entertainer en heeft ruim 200 gasten verbluft en verwonderd tussen de gasten door en met een waanzinnige centrale act. Het was een daverend succes en zal hem altijd aanbevelen. Dank je wel Roman!

by P. Kuyk on Magictainment
Tafelgoochelen op verjaardag

De gasten hebben genoten van je magische acts! Het was geweldig bedankt!

by Paul Blesser on Magictainment
Geweldig!

Roman is een betrokken en energieke goochelaar. Vol humor en enthousiasme wist hij een hele zaal mee te krijgen. Een aanrader!

by Sanne de Gier on Magictainment
Goochelen op burendag

Zondag 21 september heeft Roman opgetreden bij onze burendag! Het was een combinatie van kindervermaak en table magic voor volwassenen. Eerst heeft hij een super goochel gegeven voor 50 kinderen die ademloos hebben gekeken. Daarna heeft hij 100 volwassen vermaakt/verrast met zijn table magic. Zeer enthousiaste reacties van jong en oud! Een groot succes!

by Nathan en Mala on Magictainment
Bruiloft

Beste Roman, dank je wel voor je optredens tijdens ons bruiloft. Je hebt mede bijgedragen aan het succes van de dag en onze gasten praten er nog steeds over.

by Jessica Tromp on Magictainment
Personeelsfeest

Het optreden was grandioos! Roman heeft een goed gevoel voor sfeer en timing en weet wanneer hij moet toeslaan! 100% aanrader!

by Wouter van Lier on Magictainment
Tafelgoochelen

We hebben in het verleden andere goochelaars gehad, maar niemand wist op zo'n unieke wijze sfeer en gezelligheid te creƫren dan Roman Sudesh. Wij zijn zeer tevreden en bevelen hem 100% aan!

by Frank Bernhard on Magictainment
Verjaardagsfeest

Roman is een uiterst vriendelijke en professionele illusionist met oog voor detaill. Zowel jong als oud stonden versteld van zijn magische kunde. Het was geweldig! Dank je wel

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»