Beoordelingen

Beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review

Fantastische avond

Beste Roman, we willen je graag bedanken voor een fantastische avond. Iedereen was superenthousiast. Dank en tot een volgende keer. Hartelijke groeten van Marcel en Anita AFD Adviesgroep Opmeer.

by Arlette en Marcel on Goochelaar Roman Sudesh
Een magisch feest vol liefde

Roman, wat een geweldige aanvulling op een fantastisch feest was jij tijdens onze bruiloft. Je aanwezigheid was niet alleen in je voorstelling magisch. Je bent een lief en innemend mens en dat weet je als geen ander over te brengen op je toeschouwers. We waren enorm onder de indruk van je professionaliteit.Een bijzondere aanbeveling wat ons betreft.

Sweet 70

Roman, we hebben zeer genoten van je magische acts. Niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen! Het is al een week geleden en nog steeds leuke reacties vooral over het zwevende tafel act. Het was een Super Show en zeker tot de volgende keer!

by Toos Ramakers on Goochelaar Roman Sudesh
Verjaardags feest

Roman heeft niet alleen de kinderen zo goed en leuk verrast en vermaakt, maar ook de volwassenen op ons feest toen wij, mijn man en ik, 70 jaar werden. De kinderen hebben het nog over de zwevende tafel, wat hebben ze genoten, het plezier spatte ervan af!!! Voor herhaling vatbaar.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Ik wil graag meer informatie of een aanvraag doen

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.